Ny bok om Västindien:

KARIBISKA PÄRLOR

 

 

Kan beställas via telefon eller e-mail (se rutan till höger) eller under fliken "Kontakt").

Pris: 250:- (plus porto och emballage 55:-).

 

 

 

 

I Hubbes nya bok berättas om öar, både kända och okända: öar som anlöps av de stora kryssningsfartygen och öar som ännu inte kommit ur de turistiska start-blocken. Självklart handlar boken också om den verkliga "pärlan" i Karibiska havet: dvs. "svensk-ön"

St BARTHÉLEMY  

Hubbe blandar historiska fakta och aktuella händelser med egna upplevelser och äventyr. Det har hänt en hel del under 18 år i resebranschen: orkankatastrof, vulkanutbrott, Kirsti på villovägar på premiärturen etc. Dock överväger med råge alla trevliga upplevelser med härliga resenärer.

Karibiska Pärlor innehåller mycket läsning, 370 sidor med över 200 bilder i exklusivt färgtryck. Sist i boken finns också resetips samt ett Ö-ABC med en kortfattad faktaruta om varje bebodd ö i Västindien.

/056b.jpg

Gustavia - "huvudstad" på St Barthélemy. Staden ligger väldigt vackert belägen vid en väl skyddad vik av Karibiska havet. Båtarna i hamnen är som synes inga vanliga småbåtar.

 Sol, stränder och kristallklara vatten finns det gott om i Karibiska havet. Boken ger tips om var du hittar de mest attraktiva öarna.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)